A híreket én magam írom, ezért kérlek ne másold le! Köszi!

Itt van a Man down is!

Végre ez is megérkezett, annyira vártam már! A klipp egyszerűen tökéletes, még mondanivalója is van! Habár kissé szomorú! A klipp eléjén RiRi lelő egy férfit, és utána meg is tudjuk az okát! A pasi megerőszakolta Rihannát egy buli után, aki bosszúból megölte. Ennek ellenére szerintem nagyon tanólságos kis klipp! Nézzétek meg ti is! ;)

 

Végre megjenet a CBK klippje!

Amire annyira vártunk! Ami miatt annyira izgultunk! Most megérkezett! Végre itt van a California King Bed klippje! Bevallom őszintén, majdnem a földhöz csaptam magam, amikor megláttam, milyen csodálatos ez a klipp! Nagyszerű ruhák, nagyszerű rendezés, és nagyszerű Rihanna! :D Nézzétek meg a klippet! remélem nektek is tetszik ;)

 

 

Rihanna Páriszba látogatott

Rihanna Párizsba ment, kicsit kiruccanni, hogy megünnepelje a Nivea 100. évfordulóját. Majd Rihanna előadta legújabb kislemezét a California kind bed-et.

 

RiRi hosszú fonott hajjal

Rihanna frizurái mindig nagyon el vannak találva! Most sem volt másképp! Kedvencünk hosszú, vörös fonott hajjal mutatta meg magát! Szómiszó tökéletes, csillagos ötös! Ügyes vagy, RiRi!

 

Megjelent a California King Bed lemezborítójaű

Íme, itt van! A klipp ugyan még nincs kész, de amíg el nem készül gyönyörködhetünk a borítóban, ami véleményem szerint nagyon jól sikerült :)

http://www.hollywoodrinyumodra.com/wp-content/uploads/2011/04/rihanna-california-king-bed-single-art.jpg

 

Megjelent az S&M remixe Britney Spears közreműködésével!!

Megszületett az S&M remixe, ráadásul még Britney is közreműködik benne! Habár Brit-nek remek hangja van, a nyomába sem érhet RiRi-nek. Hallgassátok meg! Szerintem szuper!

 

Rihanna új frizurája!

Riri megint váltott! Hosszú vörös loboncától megválva kedvencünk újra rövidre váltott.  Szó mi szó, kicsit öregíti RiRit, de ennyi még belefér, szerintem egész jól áll ez RiRinek!

http://www.billboard.com/photos/stylus/1063069-rihanna-jennifer-nettles-country-music-617-409.jpg

 

Rihanna lett a Nivea arca!

Hát nem szuper?! Rihannánk egy olyan híres cég arca és hangja lett, mint a Nivea! Rihanna részt vesz a Nivea által szervezett, "100 years skincare for life" nevű kampányban. http://www.sassisamblog.com/wp-content/uploads/2011/03/Rihanna_Nivea_Ambassador_01.jpg

 

Megjelent Kaney West új klippje Rihanna közreműködésével

RiRi szerepet kapott Kaney új videóklippjében, az All of the ligts-ban, amiben Rihanna nem csak benne van, hanem énekel is. A klippben Rihanna nagyon szép. Szerintem jól sikerült ez a videó :)

 

Rihanna parfümrekjámja

Arról már beszámoltam korábban, hogy RiRi megalkotta első parfümjét (amelyről lejjebb olvashatsz). Végre a reklám is elkészült hozzá! A reklám gyönyörő, kifejező, érzéki, és tipokus Rihanna. A 2 perc 2 másodperces videóban minden van: jó és rossz. Egy ilyen reklám után biztos jól fognak kelni a parfümök! :) Nézzétek meg a reklámot! Hogy tetszik?

 

Rihanna Magyarországba jön!!!!

Ez a mondat zene füleimnek! És még igaz is! December 8-án fog RiRink ide utazni és egy fergeteges show-t csinálni. Helyszíne a Papp László Budapest Sportaréna lesz. A koncert este nyolc órakor fog kezdődni.

Nos, remélem Ti is úgy örültök ennek, mint és Ti is vesztek jegyeket, ahogyan én is! :)

 

Több országban betiltották RiRi klippjét!

Sajnos igaz, Rihanna klippjét több országban betiltották, és a YouTube-on is csak akkor lehet megnézni, ha elmúltál 18 éves. Összesen 11 országban tiltották be a vad klippet, többek közt ázsiai országokban. És már a rádió is cenzúrázni kezdte a számot, pedig az S&M igazi sláger lett!

 

Megjelent az S&M klippje!

Megjelent a várva-várt klipp! Nem csak a szám hangzása színes, hanem maga a klipp is! Erre mondtam azt, hogy igen! Ez Rihanna! Habár vannak benne vadabb jelenetek is, nekem nagyon tetszik! Nézzétek meg Ti is!

 

RiRi első parfümje

Megjelent Rihanna első parfüme, amely a Reb'l fleur, azaz lázadó virág nevet kapta. A parfüm februárban fog az üzletek polcaira kerülni, 49 dollárért lehet majd megvenni és 50 ml-es lesz. Az illat érett gyümölcsök, fényűző virágok, pacsuli, vanília és borostyánkő keverékét tartalmazza. Így nyilatkozott erről a kedvencünk:

„Barbadosban a nagymamám régen Rebel Flowernek, vagyis lázadó virágnak hívott”

http://starity.hu/images/articles/800x600/februarban-jon-rihanna-parfumje-01080355.jpg

http://images4.fanpop.com/image/photos/16300000/-Reb-l-Fleur-Fragrance-rihanna-16395756-510-364.jpg

http://vainstyle.com/wp-content/uploads/2010/12/rihanna-rebl-fleur-fragrance-packaging590-12930528991.jpg

 

Matt megcsalta RiRi!!

Sajnos igaz! Mr. Kemp megcsalta kedvencünket! Mostanában Matt egyre többet járt bulizni, és egyre gyakrabban lehetett idegen nőkkel látni. Azonban Rihanna rájött és a twitteren adta volt szerelme tudtára, hogy vége: "Sok szerencsét! Ezt jól elcseszted! Mindent tudok!" Nagyot csalódtam Matt-ben! Sajnos Rihannának nincs nagy szerencséje a férfiakkal :(

 

Rihanna kínos pillanata

Rihanna bikinivonal gyantázásra ment. De miért is volt ez kínos? Hallgasd meg Rihannától:

"Nem kicsit égetett le a kozmetikus lány, akihez a múltkor elmentem bikinivonal-gyantázásra.  Nem véletlenül szoktam azt a hölgyet kérni, aki csak oroszul beszél és kétszer idősebb nálam, de ő most valamiért nem ért rá, meg is szívtam…. Értik, ott fekszem, deréktól lefelé pucéran, visítani tudnék a fájdalomtól, erre a fruska rámnéz: -Ismerem magát-, tép egyet, -maga Rihanna, nem?- Össze kellett szednem minden jó modoromat, nehogy leordítsam a haját!"

 

Rihanna nyitotta az Amarican Music Awards-ot

Rihanna 7 perces előadással nyitotta meg a díjkiosztót, melyen a Love the way you lia Part 2, a What's my name? és az Only Girl (in the world) című száma hallatszatt az új albumáról. Nézzétek meg a videót:) Szerintem Rihanna produkciója remekül sikerült. Szerintetek?

 

RiRi-t megfenyegették!

Rihannát megfenyegette az egyik elmebeteg rajongója és megszállottan leveleket küldözget kedvencünknek. Rihannára ezentúl két testőr fog vigyázni, nehogy baja essen. Én nagyon megijedtem, remélem nem lesz semmi baja. Rihanna jóakarói olyanokat terjesztenek, hogy Matt többször is megcsalta Rihannát vagy esetleg Rihanna került más férfiak ágyába, ez azonban nem igaz. Rihanna így nyilatkozott az esetről:

Már két napja kapom a fenyegető leveleket, olyanok állnak benne, hogy »fejbe lőlek, ha nem leszel a feleségem«, nagyon kiborító ilyenket olvasni egy rajongótól. Nem hiszem el, hogy Matt megcsalt, mivel nagyon szeretjük egymást, és azt sem veszem komolyan, ha valaki olyant állít, hogy nem bírom Katy zenéjét. Ilyen aproságokkal nem foglakozok, mert tudom, hogy az irigy emberek terjesztik a rosszindulatú pletykákat”

 

Rihanna új frizurája

Mint tudjuk RiRi szereti váltogatni frizujait. Most is váltott a barbadosi énekesnő! Eddig vállig érő hajjal mutatkozott az énekesnő, de most már még hosszabb vörös hajra váltott, csak úgy mint régen! Nézzétek meg a képet! Szerintem jó áll neki :)

http://starity.hu/images/articles/800x600/rihanna-uj-stilussal-hodit-11170608.jpg

 

Rihanna érdekes nyaklánca

Igen csak érdekes nyaklácot viselt Rihanna szombat este. A képeken Rihanna gyerekekkel pózol, akiknel fel sem tűnt az énekesnő Fuck you (b.zd meg!) feliratú nyakláca. De vajon mit szóltak a szülők? :)

http://www.hollywoodrinyumodra.com/wp-content/uploads/2010/11/1115-rihanna-necklaces-pcn2-credit.jpg

 

Megjelent a What's my name klippje!

Na, ennek a számnak is megjelent a klippje. Már alig vártam. És nem csalódtam! Szerintem RiRi a kihozta a maximumot ebből a számból. Nagyon jól sikerült! Csak így tovább Rihanna!

 

Hallgasd meg a Loud számait!

Összegyűjtöttem a Loud album számait, a YouTube-ról. Most meg is hallgathatjátok őket! Remélem tetszenek! Szerintem egész jók!

S&M                  What's my name:         Cheers (drink to that) ft. Avril Lavigne

               

Fading:                          Only Girl (in the world):      California king bed:

                          

Man down:                   Raining men (ft. Nicky Minaj):        Complicated:

                         

Skin:                      Love the way you lie Part 2 (ft. Eminem):

                

 

 

Rihanna fellépett az Olasz X-factorban

Rihanna nem rég a brit X-factorban szerepelt, most pedig az olsz X-factorban szerepelt. Itt Riri-nek még hosszabb vörös haja volt, mint eddig. A barbadosi szépség a Loud albumának egyik szerzeményét, az Only girl (in the world) című számot adta elő. Nézzétek meg a videót!

 

Rihanna 2010-es EMA-n

Rihanna sajnos ezen a díjkiosztón nem kapott díjat, de a gyönyörű produkcióját megnézheted ebben a videóban!

 

Megjelent Rihannától a Cheers!

Megjelent egy újabb szám a Loud-ról, amely a Cheers (Drink to that) nevet kapta. A szám érdekessébe az, hogy Avril Lavigne is szerepel benne. Itt meg is hallgathatjátok:

 

RiRi Európába költözik?!

Nos, ez még nem biztos, de a pletykák szerint Rihanna Európa legcsodálatosabb városába: Londonba fog költözni. Rihanna így nyilatkozott a költözésről:

"Több időt töltök Londonban, mint Los Angelesben, tulajdonképpen ez az a hely, ahol valójában élek. Londont sokkal inkább érzem az otthonomnak."

Hát remélem a hír tényleg ígaz, és ideköltözik a "közelbe".

 

Megjelent a Love the way you lie folytatása!

Megjelent a nagysikerű dal folytatása, ami egyszerűen a Love the way you lie Part 2 nevet kapta. Ez a szám Rihanna Loud című korongján kap majd helyet, ép ezért Rihanna sokkal több szerepet kapott ebben a dalban, mint az előzőben! Hallgassátok meg! Nem fogjátok megbánni!

 

Rihanna fellépett az angol X-factorban

Rihanna hétvégén szerepelt az angol X-factorban. Természetesen nem versenyzőként (hisz akkor másnak nem is lett volna esélye) adta elő az Only Girl (in the world) című remekművét. Raktam videót, nézzétek meg! Ahogy, azt már több koncertfelvételen is hallani, Rihanna nem play back-elt. Erre az a bizonyítés, hogy 02:30 körül (a videóban) elnevette magát. :D Szerintem jól sikerült a fellépése, és aranyos, ahogy nevet! :)

 

Rihanna leváltotta menedzserét

Rirink kirúgta régi menedzserét, Marc Jordant, s mostantól a Roc Nation Managment fogja intézni az énekesnő ügyes-bajos dolgait. Egy magazinnak azt mondta, hogy nagyon örül a változásnak. A lemezeit továbbra is a Def Jam fogja kiadni, melynek tulajdonosa Jay-Z. Emellett Rihannának hála létrejött a Rihanna Entertainment nevű cég, amely parfümöket, könyveket, lemezeket fog árusítani a Rihanna-fanoknak!

 

Miért nem volt ott Rihanna Katy esküvőjén?

Már sokakban felmerült a kérdés, hogy kedvenc R'n'B énekesnőnk miért nem volt ott barátnője, Katy esküvőjén. Vajon összevesztek? A válasz erre: Nem. Rihanna így magyarázta a dolgot egy magazinnak:

"Természetesen Katy továbbra is az egyik legjobb barátnőm, szó sincs arról, hogy összevesztünk vagy féltékeny lennék rá. Egyszerűen arról van szó, hogy épp az albumom utolsó simításait végezzük, és szükség volt egy menedzserváltásra is... tehát most nem szakadhattam ki napokra a munkafolyamatból egy indiai út kedvéért. Ilyenkor minden perc számít. De lékekben Katyvel és Russell-lel voltam a nagy napon”

 

Megjelent a what's my name című szám!

Sorra jelennek meg Rihanna új számai és klippjei. Most a What's my name című szám lejent meg a Loud című albumról. A szám a bónusz dal-ként fog helyet kapni az albumon, mint a Godd Girl Gone Bad albumon a Cry című szám. A számban közreműködik Drake is! Szerintem jól sikerült. Hallgassátok meg!

 

Megjelent az Only Girl videó klippje!

Igen, megjelent és nagyon tetszik! A klippben Rihanna egy sivatagban van és hosszú vörös haja van. A klipp hangulata vidámra sikeredett. A klipp végén még tüzijáték is van! Ha még nem láttátok akkor nézzétek meg! Remélem tetszik!

 

Megjelent a Loud című lemez borítója!

Mint mind tudjuk a Loud, azaz Rihanna ötödik stúdióalbuma novemberben fog megjelenni, mejnek már meg is jelent első kislemeze, az Only girl (in the world). Mostanra már a lemez borítója is megjelent! Íme a borító! Szerintem nagyon jól sikerült! Szerinted?

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/rihanna-dolgok/uploads/loud.jpg

 

Rihanna szervezte Katy Perry lánybúcsúját!

Igen, tényleg Riri szervezte Katy lánybúcsúját. Íme néhány kép a buliról. Úgy tűnik remekül mulattak!

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/rihanna-dolgok/uploads/lanybucsu1.jpghttp://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/rihanna-dolgok/uploads/lanybucsu2.jpg

 

Megjelent Rihanna és David Guetta közös dala klippel együtt!

A szám neve Who's that chick lett és a Loud albumhoz fog tartozni. A klipp eltér az eddig megszokott klipektől, de attól még szupi, mint mindíg!

 

Rihanna készül karrierje visszaállítására

Rihanna a hírek szerint visszaáll a régi stílúsához és újra hosszúhajjal fog hódítani. (Nos valószínűleg nem bírta kivárni, mig megnő a haja, ezért hajpótlást visel. lásd: Megnőtt Rihanna haja?) Új lemezének a címe Loud lesz, azaz feltűnő hamgos. Az első kislemeze az Only Girl, melynek már a borítója is megszületett:

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/rihanna-dolgok/uploads/megn..jpg

 

Megnőtt Rihanna haja???

Nem rég Rirink (Júniusban) levágatta a haját, de most úgy tűnik, hogy eléggé megnőtt.

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/rihanna-dolgok/uploads/redhairrockinriomadrid.jpghttp://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/rihanna-dolgok/uploads/redhair.jpg Az első kép júniusban készült, a második szeptemberben/ augusztusban. Riri lebukott, hajpótlást visel! Először nem hittem el, hogy ő az, de a koncerten készült képek bebizonyították, hogy ő az!

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/rihanna-dolgok/uploads/lonredhair.jpghttp://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/rihanna-dolgok/uploads/longredhairb..jpg

 

 

Only Girl premier!!!!

Megjelent a várva várt zeneszám! Ami teljesen egy új Riri-t vagy inkább egy régit tükröz! Hallgassátok meg a számot!

 

Rihanna: imidzsváltás, újra fekete hajjal

Rihanna visszaállt a régi stílusához, még a haját is befestette feketére. Remélem most megnöveszti egy kicsit a haját. Újra vidám dalokat fog játszani, mint régebben. Én személy szerint már nagyon várom az új vagy inkább a régi Rihannát!

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/rihanna-dolgok/uploads/batleship3.jpg

 

Már elkezdték forgatni Rihanna filmjét

A filmről, már leírtam nem rég mindent, amit tudtam, de most képet is hoztam, amin Rihannának megint új frizuja van!

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/rihanna-dolgok/uploads/batleship1.jpghttp://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/rihanna-dolgok/uploads/batleship2.jpg

 

Rihannáról viaszszobrot emeltek

Rihannáról nem rég egy igazán élethű, viaszból készült szobrot mutattak be. A szobor kiköpött mésa Rihannának! Nézzétek meg, hoztam képet!

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/rihanna-dolgok/uploads/viaszbabu.jpg

 

Rihanna megégette magát:

Ne aggódjatok Fanok! Rihanna nem szenvedett komolyabb égési sérülést, csupán a hajvasalóával égette meg a homlokát. A sérülés nem komoly, de látszik a hajvasaló nyoma. Nos, Riri ugyanolyan lány mint mi és ugyanolyan kétbalkezes tud lenni mint mi, de reméljük hamar elmúlik a nyoma!

 

Rihanna új száma:

A hírek szerint szerdán hajnalban (szept. 1.) jelenik meg az ötödik nagylemezének az egyik száma, az Only Girl. Kíváncsian várjuk, ahogy az ötödik nagylemezt is! És emellet még az is kiderült, hogy Rihanna (a hírek szerint) visszaáll a régi R'n'b-s stílusához, és újra vidám dalokat fog játszani, habár nekem a Rated R is nagyon tetszett! Sok sikert Riri!

 

Újabb info Rihanna új flimjéről

Megtudtam, hogy Rihanna a film egyik főszereplője! És a film egy csatahajóról szól, amely az óceánon földönkívüliekkel találkozik. Azt jósolják, hogy film akkora siker lesz, mint a Transformers3. Várhatóan 2012 májusában kezdik el vetíteni. Én már nagyon várom :)

 

Rihanna New York-i koncertje

Riri legutóbbi fellépéséről hoztam nektek képeket és videókat!

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/rihanna-dolgok/uploads/rihannaconcert1.jpg   http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/rihanna-dolgok/uploads/rihannaconcert2.jpeg

(Russian roulette, Shut up and drive, Disturbia)

 

  (Shut up and drive)

 

Rihanna David Guettával duettezik

Igen a hír igaz a karibi pacsirta Guettával készít közös duettet. Már nagyon várjuk, hisz biztos jó lesz ha Riri a káprázatos hangját adja egy David Guetta dalhoz. Egy biztos: szuper lesz. A szám címe magyarra fordítva ez: Érezd az adrenalint. Nos a szám címe alapján jó pörgős dal lesz, kapaszkodjatok!

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/rihanna-dolgok/uploads/ririesdavidguetta.jpg

 

Elrontották Riri új tetkóját!

Bizony a barbadosi szápség nagyon szereti a tetkókat és van is neki egy új a nyakán. Egy franca szót varratott magára: rebelle fleur, ami azt jelenti magyarul, hogy lázadó virág. Csakhogy ez így nyelvtanilag nem helyes. A francia nyelvtan szerint csak fleur rebelle-ként lenne értelmes. Szerintem ezek után a mi Rihannánk kétszer is meg gondolja, hogy mit varrat magára.

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/rihanna-dolgok/uploads/rebellefleur.jpg

 

Elkészült Rihanna és Eminem közös klippje

Elkészült a várva-várt klip, melyben Eminem-en és Rihannán kívűl szerepelt egy másik híresség, méghozzá a Transformers sztrájra: Megan Fox.

Nézzétek meg a klipet! Nektek tetszik?

 

Rihanna és Ke$ha már a második fellépésüket mondták le!

Nem rég indult be a Last Girl On Earth Tour nevű 25 megállós turnéjuk, máris két fellépést is lemondtak, és arra hivatkoztak, hogy elkerülhetetlen produkciós változtatásokon dolgoznak. Azonban kiszivárgott, hogy nem igen fogytak a jegyek, s augusztus harmadikáig (akkor lenne a koncert) nem fogynának el a jegyek. Nos, mi tagadás Amerikában is haldoklik a koncert-piac! De reméljük, azért majd bepótolják a koncertet! (:

 

 

Rihanna magával viszi Ke$hát turnézni!

Rihanna a nemrég ismertté vált Keshát magával viszi a 25 állomásos turnéjára.

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/rihanna-dolgok/uploads/rihanna-and-kesha.jpgNem is baj, mert nekem Rihanna a kedvenc sztárom, a második pedig Kesha:) Vajon hogy sikerül a közös turné? Majd meglátjuk!

Menü
Szavazás
Melyik a legjobb a szám a Loudról ezek közül?
Only Girl (in the world)
What's my name
S&M
California king bed
Fading
Szavazás
Melyik legyen a következő kislemez a Loudon?
Skin
Man down
Cheers (drink to that)
Love the way you lie Pt. 2
Fading
Site Infos

Webmiss: Réka1997

Téma: Rihanna

Nyitás: 2010. 07. 11.

Zárás: -

Host: mindenkilapja.hu

Design: Saját

Ezekkel csinálom a dizit: Photo Scape, Photo Filtre

Társszerky: nem kell!

 

Banner:

 http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/rihanna-dolgok/uploads/banner1.bmp

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/rihanna-dolgok/uploads/banner2.bmp

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/rihanna-dolgok/uploads/banner3.bmp

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/rihanna-dolgok/uploads/banner4.jpg

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/rihanna-dolgok/uploads/banner5.jpg

 

Button:

 http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/rihanna-dolgok/uploads/button1.jpg     http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/rihanna-dolgok/uploads/button2.bmp

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/rihanna-dolgok/uploads/button3.bmp

 

Ikon:

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/rihanna-dolgok/uploads/ikon1.jpg   ikon2.png

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/rihanna-dolgok/uploads/ikon3.jpg

http://api.ning.com/files/YcomETpuRWEvqX4mg4tmDH1rEgSiFX5-vtFy2z86VNvsJfMR1*Od8aOpFsMtoIYLkCRj2hnuMFzLZCdwTd3ZOo1e1wKqXmXx/1172003909.gif

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/rihanna-dolgok/uploads/150.bmp

 

Rihanna Fan Táblák

Fan táblák:

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/rihanna-dolgok/uploads/3-3.jpg

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/rihanna-dolgok/uploads/1.jpeg

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/rubi-fanoldi/uploads/Rihannafan.bmp

Elit Affie

Ide csak Rihannás oldalak ikonjai kerülhetnek, szép, és saját desig esetén!
    

     

     

     

Diavetítő